Logo i2Tandartsen transparant

Bleken

Laat uw tanden stralen met professioneel bleken bij i2tandartsen

Tanden bleken

Droomt u van een wittere, stralendere glimlach? Bij i2tandartsen in Oss bieden we veilige en effectieve tandenbleekbehandelingen aan. Onze professionele bleekmethodes zijn ontworpen om uw tanden te verlichten zonder schade toe te brengen aan het tandglazuur. Geniet van een zichtbaar wittere glimlach met resultaten die lang aanhouden.

computer-with-teeth-data.png

Specialisatie

Bleken bij een specialist

dentures.png

Natuurlijk effect

Houdt een gezonde witte glimlach

tooth-brushing.png

Schone witte tanden

Zonder een gele tint

Waarom tanden bleken?

Naast een gezond, regelmatig gebit, is er voor veel mensen een stralend wit gebit het mooiste wat er is. Nu zijn er allerlei tandpasta’s en aanverwante zaken op de markt die dat beloven, maar die in werkelijkheid óf niet werken, óf de glazuurlaag aantasten. Beter gezegd: afschuren. En een glazuurlaag wordt niet meer aangemaakt.

De kleur van een gebit verschilt per persoon. De kleur van tanden en kiezen worden namelijk bepaald door het tandbeen dat onder het glazuur zit. Bij de een is dit grijzig of wit, bij de ander wat geler. Het glazuur zelf is doorzichtig. Door kleurstoffen uit koffie, wijn, rook en dergelijke kan de tand verkleuren. Ook een klap of gebruik van bepaalde medicijnen kan tandverkleuring tot gevolg hebben.

Tanden Bleken bij i2tandartsen

Wilt u uw tanden wat witter hebben, dan kunt u uw tanden bleken. Bij ons kunt u kiezen tussen de thuis-bleekmethode of het in office bleken. Voordat u echter kunt beginnen met bleken, krijgt u eerst een controle van uw gebit en tandvlees. Uw vullingen en kronen bleken namelijk niet mee en uw tandvlees dient gezond te zijn om irritatie te voorkomen. Om deze reden bekijkt de tandarts eerst of vullingen en kronen geen zichtbare kleurverschillen zullen opleveren.

De thuisbleek methode

Is alles in orde, dan maken wij een afdruk van uw gebit. Aan de hand van genomen afdruk wordt er een bleeklepel vervaardigd. Wanneer u ervoor kiest om boven- en onderkaak tegelijk te bleken, maken wij twee op maat gemaakte bleeklepels. Hierin spuit u bleekgel waarna u de bleeklepels over uw tanden en kiezen kunt schuiven. Deze draagt u dan ’s nachts gedurende ongeveer een week. Hoeveel dagen u precies moet bleken ligt aan de kleur van uw tanden en het gewenste resultaat.

Er wordt gebruik gemaakt van een gel met waterstofperoxide. De gel die we gebruiken bevat 6% waterstofperoxide. Een laag percentage betekent echter niet dat het resultaat minder is. Het proces gaat gewoonweg geleidelijker. De gevoeligheid die kan optreden voor warm en koud wordt tot een minimum beperkt. Dit is doorgaans 24 uur nadat u gestopt bent met bleken weer over.

Afspraakformulier

Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Alles voor optimale tandgezondheid

Maak een afspraak

hfjasdhfjlashfla

Openingstijden

Maandag - Woensdag

08.00 - 16.30 pm

Donderdag

08.00 - 20.15 pm

Vrijdag - Zaterdag

09.00 - 16.30 pm

Pauzes op Vrijdag - Zaterdag

12.30 - 13.00 pm

Waarom kiezen voor i2Tandartsen?

Onze Voordelen

boy-patient.png

Ervaren Specialisten

i2Tandartsen beschikt over een divers team van tandheelkundige professionals.

medical-prescription.png

Uitgebreide aanbod diensten

Waaronder tandzorg, mondhygiëne, preventie en specialismen.

dental-chair.png

Schone & vertrouwde omgeving

De praktijk van i2Tandartsen voldoet aan alle hygiëne standaarden 

dental-schedule.png

Ruime openingstijden

Flexibele afspraakmogelijkheden, waaronder avond- en weekendafspraken

Wat Klanten Van Ons Vinden​

Bekijk al onze Reviews

Gemiddeld 4 sterren op basis van alle Google Reviews. Benieuwd wat onze klanten over ons vertellen?

Blogs

Wil jij meer weten?

blog-4.jpg

Blog 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

about-us2.jpg

Blog 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

gallery-3.jpg

Blog 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.